Behandlingar

När vi rör vid en annan människa med medkänsla och goda avsikter sker det subtila förändringar på både psykisk och fysisk nivå.

Johan Westman och Vandana Jain
Kontakta mig för att boka din tid på knappen nedan.
Yogamassage 75 min

En holistisk helkroppsmassage bestående av ayurvedisk oljemassage i kombination med assisterad stretching (yoga asanas) och djupandning med fokus på att stötta kroppens naturliga cirkulation och linjering. I denna massageformen får du möjlighet att på djupet bekanta dig med och knyta an till din egen kropp.

Yogamassage:

  • är avslappnande för kroppen
  • löser upp spänningar och stelhet
  • ger balans och vila åt djup muskelvävnad
  • ökar kroppens smidighet, rörlighet och strukturella balans

Läs mer om yogamassagens effekter.

En behandling ger effekt, mer långvarig effekt uppnås vid flera behandlingar.

Yogamassage baserar sig på två uråldriga indiska vetenskaper, YOGA och AYURVEDA. Yogamassage är en djupgående behandlingsteknik där masserande tryck, assisterad stretching och medveten andning löser upp spänningar i musklerna och frigör blockerad energi i hela kroppen. Massagetekniken stöttar kroppen att komma i balans och återskapa sitt naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet. Detta skapas framförallt genom en ökad avkoppling och flexibilitet som ger förutsättningar för en förbättrad cirkulation i kroppens olika system. Genom detta ges kroppen möjligheter till läkning, återhämtning och förmåga att upprätthålla ett tillstånd av hälsa.

Yogamassage består av två huvudsakliga element: stretchingen och andningstekniken som kommer från YOGA samt oljemassagen som utförs med sesamolja från AYURVEDA.

Stretch ”tre fötter i ryggen”.

Recensioner

”För mig har behandlingen både en läkande och lugnande effekt. Nina guidar i andning och stretch och är grundlig i alla massagemoment.

100% rakt i genom.

Bästa.”

– Annika S.

”Stressar inte igenom massagen och låter klienten känna in mellan stretcherna.”

Tony S.

”Mycket bra! Hon var noga, beskrev vad som skulle hända härnäst. Så avslappnande! Har redan bokat en ny tid!”

– Anna J.

”En fin upplevelse med Nina som en inkännande person. Kändes väldigt bra både under behandling och efteråt. Många processer startade. Vill gärna boka uppföljande behandlingar.”

– Lena D.

”Underbara behandlingar! Väl anpassade till just dina förutsättningar och problemområden för stunden. Välgörande och avslappnande för hela kroppen!

Stort plus till värmemattan, den är ljuvlig.”

Jenny L.

”Så fantastiskt skönt det var med
yogamassage. Som att kliva in i en
liten oas.”

– Helen S.

”Jag har fått flera behandlingar av Nina och samtliga har varit underbara, de har gjort skillnad för min kropp och jag känner att det hjälper mot min stela kropp.”

Michael M.

”Skönt och avslappnande, men gav
också energi. Nina var väldigt
omsorgsfull, och det kändes tryggt.”

– Kerstin H.

Galleri